Zigo Leader - vse v enem!

Kolo z otroško kabino, prikolica za otroka, jogging voziček, otroški voziček in kolo v enem dovršenem sistemu. Preživite čas s svojimi otroki. Bodite zdravi. Počutili se boste bolje. Vaši otroci vas bodo oboževali in zemlja se bo smehljala.


Poglej posnetek


Pridruži se Facebook skupini

FACEBOOK!

 


Zigo Leader X2

ZIGO Leader X2- kolo z otroško kabino (za 2 otroka)


Prvo kolo na mamin ali očetov pogon. Posedite enega ali dva otroka v otroško kabino, nataknite si čelado in že ste pripravljeni na kolesarjenje. V samo 30 sekundah lahko sistem razstavite v kolo in ZIGO Mango – prikolico za otroka, jogging voziček in otroški voziček. Omejitev skupne teže otrok je 35 kilogramov.
Kabina je na voljo v zeleni, oranžni, mornarsko modri in temno modri barvi. Kolo ima 7 prestav, Shimano Nexus.
Zigo Leader X1


ZIGO Leader X1 – kolo z otroško kabino (za 1 otroka)


Prvo kolo na mamin ali očetov pogon. Posedite enega otroka v otroško kabino, nataknite si čelado in že ste pripravljeni na kolesarjenje. V samo 30 sekundah lahko sistem razstavite v kolo in ZIGO Mango – prikolico za otroka, jogging voziček in otroški voziček. Teža otroka ne sme presegati 35 kilogramov.
Kabina za otroka je na voljo v zeleni, oranžni in temno modri barvi. Kolo ima 7 prestav, Shimano Nexus.
Zigo Mango X2ZIGO Mango X2 – otroški voziček


ZIGO Mango je aktiven voziček za aktivne starše. Takoj ga lahko uporabite kot otroški voziček za prevoz dveh otrok, z nekaj dodatne opreme pa ga lahko spremenite v jogging voziček ali prikolico za kolo. Dobavljivo v mango rumeni ali mango rdeči barvi.
Zigo Mango X2 jogging

ZIGO Mango X2 – otroški voziček, jogging voziček in prikolica


ZIGO Mango je aktiven voziček za aktivne starše. Takoj ga lahko uporabite kot otroški voziček za prevoz dveh otrok, jogging voziček ali prikolico za kolo. Dobavljivo v mango rumeni ali mango rdeči barvi.


Preverite cene in dodatno opremo v ceniku.
Pošlji povpraševanje.